НОВОСТИ – ДИЦ-a Билтен "Сазвежђа З"

СПЕКТАР

СПЕКТАР
НовиБусур

ПРЕВЕДИ - TRANSLATE

среда, 23. јануар 2019.

КОЛО КОЛО НАОКОЛО

или о америчким медијима  који су, још док је председник Русије био у Београду,послали упозорење својим властима и јавности „на руску опасност”. - Избор из Коментара читалаца на чланак
Србија због Путина под лупом западних медија.

__________

 
Зорица Аврамовић пре 12 сати
Америка, коју је Србија волела и поштовала, и сва своја очекивања о демократији и слободи упирала у њу - више не постоји! Зар, после свега што је овој напаћеној, намученој, а ипак поносној земљи Америка учинила, без икаквих реалних повода, неко очекује да ће јој се Србија и надаље клањати? Шта ли би тек написао "Нешнел интерест" да је, којим случајем, Александар Вучић обнародовао како не жели да сарађује са САД, због трагедије, коју смо њима захваљујући, претрпели, и коју трпимо и данас? Брига њих за наше националне интересе! САД само гледају себе, свој најбогатији слој! Радовасмо се Трампу, али... Русију смо волели одувек, волећемо је заувек, а ко не би приредио величанствени дочек Владимиру Путину, владару, каквог ни претходна, ни ова нова ера још виделе нису!
 
"savjetnik za hipokriziju" пре 12 сати
Zapadni mediji su onakvi kakvi su i politicari drzava na zapadu. A to se objasnjava samo sa jednom jedinom rijecju koja objasnjava apsolutno sve : HIPOKRIZIJA. Hipokrizija je umijece koje je u zapadnim zemljama i u Americi dovedeno do savrsenstva. Nasi politicari bi morali imati eminentne psihologe - "savjetnike za hipokriziju". Mislim da "hipokrit" i "licemjer" ipak nije isto. "Hipokrit" je mnogo inteligentniji, lukaviji i perfidniji. 
 
Леон Давидович  пре 13 сати
Зар Американци мисле ако су Србима деведесетих разрушили државу , убијали Србе, отели им територију и данас у политици непријатељски делују против интереса Србије, да поред свега тога Срби још треба да цене и воле Америку ?
 
Бане пре 12 сати
Да ли сте чули да је неки политичар из власти поменуо резолуцију УН 1244? Зар то није довољно да започну општенародни немири? Какви црни западни медији, па они су овде газде...
       
Наставља се ...
 
 

Нема коментара:

ФРЕСКЕ

ФРЕСКЕ
ПОСЛЕДЊИХ ВРЕМЕНА