ПОСЕБНЕ СТРАНИЦЕ

ПОСЕБНЕ СТРАНИЦЕ
ПОСЕБНЕ СТРАНИЦЕ | ЊОЈЗИ ХВАЛА

ЗАВЕТИНЕ - Лукић

ЗАВЕТИНЕ - Лукић
"ИЗДАЊА ПРИЈАТЕЉА" ⬉

ПРЕВЕДИ - Translate

СПЕКТАР

СПЕКТАР
НовиБусур

ТАЈНОВОДСТВО

ТАЈНОВОДСТВО
ИМАГИНАРНА РЕДАКЦИЈА

ПоРтАл | Сазвежђе З

ПоРтАл | Сазвежђе З
ЗАВЕТИНЕ: Ми

FLAG counter

Flag Counter

ПОСЕЋЕНОСТ

У ИШЧЕКИВАЊУ ГЛАВНИХ ВЕСТИ...

 СПАСИТЕЉСКИХ, И ДРУГИХ


 

Са текуће траке на Мрежама (друштвеним)

 
 

 

 

 

(...)

...Faza IV je konačna. Ne postoji korak 5. Kraj. Q
Mi preuzimamo ove godine. ... El Donaldo Trampo
O. Prave vesti za subotu 1. januara 2022

Olgica Kosteska

MIR

Subota, 15. januara 2022. 45. predsednik Donald Džej Tramp održaće miting uživo pod nazivom I oni ustaju iz pepela u Firenci, Arizona. Vhiplash347: „Da li bi ovo mogao biti koncert naših života koji smo čekali? Zvuči mi kao zabava! Nikada nisam video miting na kojem je predsednik Tramp imao živu zabavu ... bilo ko drugi? Jedva čekam da vidim ovaj koncert: Elvis, Majkl Džekson, Prins, Džim Morison, Džimi Hendriks, Dženis Džoplin, Vitni Hjuston, Tupak, Džon Lenon i mnogi drugi. Sve je spremno da eksplodira!"
Globalna nestašica hrane, robe i goriva. Avioni, vozovi na zemlji:
---------------------

 

     „Žetva je u tome što će zločine činiti otvoreno da ih vidimo i uhvatimo, sve ih prikupimo, procesuiramo i tužimo za zločine, a onda ih sve uhapsimo sa optužnicama i poternicama istovremeno. SVI idu tako brzo dole sada. Pogledajte emisiju! Svideće vam se kako se ovaj film završava. Revolucija se NEĆE prenositi na televiziji, ali će otkrića biti. Trenutno su vojni sudovi tajni i skriveni. Ali uskoro će sve biti otkriveno javnosti. ”… Trump + K Great Avakening Vorld.

Beli šeširi su pod kontrolom

Оцијенило је 0 особа
Оцијенило је 0 особа
Оцијенило је 0 особа

.
Vaš novac je na sigurnom u banci i biće prebačen u nove državne menice sa metalnom podlogom koje vrede više nego što su sada.
Događaj Crnog labuda će izazvati najveći pad berze u istoriji čovečanstva.
Faza IV je konačna. Ne postoji korak 5. Kraj. Q
Mi preuzimamo ove godine. ... El Donaldo Trampo
O. Prave vesti za subotu 1. januara 2022:

Od subote ujutru, 1. januara 2022. godine, resetovanje globalne valute je bilo zvanično i na snazi je bila valuta zaštićena zlatom/aktivom, uključujući i američku novčanicu – što je počelo primenom GESARA / NESARA.
Američka ustavna republika je obnovljena i vojska će uskoro preuzeti glavne medije širom sveta kroz njihov sistem emitovanja u vanrednim situacijama.
Vhiplash347: Dolazi. Budite u toku. Zadržati. Javnost će uskoro znati. Imate 24/7 pristup bazi podataka NSA. Obama je potpisao Leonardo Spi Satellite i špijunirao PDJT sa GCHK. Vatikan i britanska kraljevska porodica u zamci!
Entoni Fauči, Piter Dašak, Melinda Gejts, Vilijam Gejts III i dvanaest drugih optuženi su 6. decembra za brojna kršenja Nirnberškog zakonika u impresivnoj tužbi na 46 stranica pred Međunarodnim krivičnim sudom. To uključuje različite zločine protiv čovečnosti i ratne zločine definisane u Rimskom statutu, članovima 6, 7, 8, 15, 21 i 53. Gates, Fauci i Daszak optuženi za genocid u sudskom postupku | Kolumnisti | thedesertreviev.com
pon-pet 3. januar ili utorak, 4. januar. Nivo 4B će verovatno početi sa datumima razmene/isplate.
Četvrtak, 6. januara 2022. Predsednik Tramp je održao „konferenciju za štampu“ koja je takođe bila mali Božić i Bogojavljenje.

 Извор:>>>>>>

 

(...)

 

 VAŽNA KOMUNIKACIJA GESARA I BELE KAPE ZVANIČNO POČEO BORILAČKI ZAKON U RUSIJI!!!..........

 

Ozren Major

 

(....)


 

      EBS

Ozren Major

 izvor

(...)

👉 OVO NAS ČEKA, I TO SMO ZNALI, PERFIDNO SU NAJAVLJIVALI ALI JE MALO NJIH TO SHVATALO.... SADA NAM JE OVO SVE BLIŽE I BLIŽE, I ŠTA ĆEMO MI UČINITI????
BEZ KEŠA ONI PREUZIMAJU POTPUNU KONTROLU NAD NAŠIM ŽIVOTIMA... I OPET PITAM, ŠTA NAM JE ČINITI????
NARODNA VALUTA??? 👈
Ako ste budni, pomozite i drugima da se probude!
👇👇👇

 


 

 

извор

(...)

(...)

 

 Bog se brine o svom stvorenju i dao mu je dar slobode ! SLOBODNA VOLJAНема коментара:

ФРЕСКЕ

ФРЕСКЕ
ПОСЛЕДЊИХ ВРЕМЕНА

ПоРтАл | Сазвежђе З

ПоРтАл | Сазвежђе З
НАСЛОВНА © ПоРтАл I "Сазвежђе З" & . * Сазвежђе З у свом склопу садржи преко стотинак интернет-локација, албума слика, архива, библиотека, које после десетак година постојања на светској интернет мрежи садрже на хиљаде хиљада публикованих страница, вести, књижевних прилога, књига, фотографија, идеја и иницијатива, пре свега, стваралачких и издавачких иницијатива, које разбијају балканску и српску официјелност, затвореност, жабокречину, подстичући како савременике, тако и оне који долазе у свет културе и књижевности да у њему пронађу смисао и испуне живот,отварајући оне прозоре на Балкану, који су или обично затворени, или зазидани... - *