НОВОСТИ – ДИЦ-a Билтен "Сазвежђа З"

СПЕКТАР

СПЕКТАР
НовиБусур

ПРЕВЕДИ - TRANSLATE

петак, 1. јул 2022.

УБИЈАЈУ НАС...ЈЕВРЕЈСКИ ФАШИЗАМ...

ДЕГЕНИ ФАШИСТИЧКИ


Ilonka Mladen

Оцијенило је 6 особа

 

*     *

Рујка Видан .
SKORO SVI OVO CILJEVI SU DO SADA POSTIGNUTI !! MEĐU NJIMA I SLAMANJE SRBIJE!
Ovaj govor [pismo upućeno novinama] Menahema Mendela Šneersona, vođe Habada i Mesije (Lubavičkog Rebea), objavljen je u vologdskim novinama „Slavjanin“, N-4 (32), 2001. u Rusiji.
Ovaj govor je izgovorio Menahem Mendel Šneerson 1994. O njegovoj autentičnosti se vodi mnogo debata, kao što se nekada raspravljalo o validnosti „Protokola sionskih mudraca“, ali je neosporna činjenica da su skoro svi ciljevi, postavljeni od Schneersona, do sada su postignuti.
Ovaj govor je jednostavno primena Talmuda na Ukrajinu i Rusiju :
Naša posebna taktika borbe protiv Slovena je tajno znanje, zbog svoje isključivosti ograničene na bogoizabrani narod. Glavno oružje borbe ćemo usmeriti protiv Slovena, osim odmetnika, „oženjenih” sa Jevrejima zajedničkim interesima. Istina, svi ovi „u braku sa nama” biće povučeni iz našeg društva kada ih upotrebimo u sopstvene svrhe.
Sloveni, a među njima i Rusi – najnepokolebljiviji su narod na svetu. Sloveni su nepokolebljivi kao rezultat svojih psiholoških i intelektualnih sposobnosti koje su stvorile mnoge generacije predaka. Nemoguće je izmeniti ove gene. Sloven, Rus, može se uništiti, ali nikada osvojiti. Zbog toga je ovo seme podložno likvidaciji i, u početku, naglom smanjenju njihovog broja.
Naši metodi osvajanja neće biti uopšte vojni, već ideološki i ekonomski, uz upotrebu struktura moći, naoružanih najsavremenijim vrstama naoružanja za fizičko suzbijanje pobune sa još većom žestinom nego što je to učinjeno u oktobru 1993. oružjem. Vrhovnog saveta Sovjetske Rusije.
Pre svega, podelićemo slovenske narode (od 300 miliona, polovina Rusi) na male zemlje sa slabim i prekinutim vezama. Za ovo ćemo koristiti naš stari metod: Zavadi pa vladaj. Pokušaćemo da suprotstavimo ove zemlje jednu protiv druge i da ih uvučemo u građanske ratove zarad međusobnog uništenja.
Ukrajinci bi pomislili da se bore protiv ekspanzionističke Rusije i da se bore za svoju nezavisnost. Oni će misliti da su konačno stekli slobodu, a nama ih potpuno potčinimo.
Isto će misliti i Rusi, kao da brane svoje nacionalne interese da vrate svoje zemlje, „ilegalno” im oduzete, itd.
Sve ćemo to raditi pod maskom različitih suvereniteta, borbe za njihove nacionalne ideale. Istovremeno, ni jednoj strani nećemo dati nikakvo samoopredeljenje, zasnovano na nacionalnim vrednostima i tradiciji.
U ovom ratu budala, slovensko debilno krdo će slabiti sebe i jačati nas, glavne kontrolore haosa, pretvarajući se da stojimo po strani, ne samo bez učešća u krvavim događajima, već i bez učešća.
. Glupi slovenski ljudi ne shvataju da su najgori fašisti oni koji fašizam nikad i nigde ne proglašavaju naglas, već sve to organizuju tobož po najdemokratskijim standardima. Naprotiv, od same reči „fašista” napravićemo prljavu reč.
Svi će se uplašiti da ćemo mu zalepiti ovu etiketu. Znamo dobro da nacionalizam jača naciju, čini je jakom. Slogan „internacionalizma“ je zastareo i više ne funkcioniše kao pre. Zamenićemo ga „univerzalnim ljudskim vrednostima“, što je ista stvar.
Nećemo dozvoliti bilo kakvom nacionalizmu da evoluira. I uništićemo ognjem i mačem sve one nacionalističke pokrete koji nastoje da izvuku ljude iz našeg diktata, kao što se to radi u Gruziji, Jermeniji i Srbiji. Umesto toga, obezbedićemo puni prosperitet našeg nacionalizma – cionizma, tačnije: jevrejskog fašizma, koji je po svojoj tajnovitosti i snazi superfašizam.
Nije uzalud 1975. godine Generalna skupština UN usvojila rezoluciju koja je definisala cionizam kao najeklatantniji „oblik rasizma i rasne diskriminacije“, ali je ovu rezoluciju poništila 1992. godine, zbog našeg trijumfalnog marša širom planete. Napravili smo UN oružjem za naše ciljeve preuzimanja vlasti nad „svim kraljevstvima i nacijama“.
Oduzećemo stanovništvu Slovena njihovu nacionalnu elitu, koja određuje razvoj događaja i napredak zemlje, a na kraju i čitav tok istorije. Da bismo to uradili, snizićemo njihov nivo obrazovanja – u narednih 5 godina zatvorićemo polovinu njihovih univerziteta, a mi ćemo se školovati na drugoj polovini.
Naselićemo tamo Jermene, Čečene, Cigane i druge. Radićemo na tome da vlade slovenskih zemalja sadrže što manje autohtonih naroda koje će zameniti naša jevrejska elita.
Nećemo dozvoliti nikakvu visokotehnološku industriju, a to će dovesti do potpunog kolapsa industrije. Ograničićemo je na proizvodnju osnovnih artikala za ograničeni kontingent robova, koji proizvode sirovine za nas.
Među građanima ima dosta inženjera, kvalifikovanih radnika i nastavnika. Stvorićemo im takve uslove za preživljavanje (bez posla, visoka kirija, visoki troškovi komunalija, prevoza itd.) da će sami trčati u Rusiju (sada beže iz zemalja bivšeg Sovjetskog Saveza)
Misliće da će živeti boljim životom. Ali, u stvarnosti, i ovo će biti prevara.
Ovi grandiozni ciljevi biće realizovani u nekoliko faza. Već 85% kontinentalnog pojasa Arktičkog okeana završilo je u našim rukama, zahvaljujući zbunjujućim sporazumima. potpisane pod Gorbačovim i Jeljcinom i to se narodu ne objašnjava (široj javnosti to još nije poznato).
U južnoj Rusiji već sada živi pola miliona Jermena. Ovo je naša ispostava. Prvo ćemo, u cilju obmane, proglasiti Jermensku Republiku na Kubanu. Onda ćemo ga, oteravši Kozake, pretvoriti u Hazariju – Izrael. Ono što će nam pomoći je to što su Kozaci stalno pijani, vole moć i spremni su da se bore jedni protiv drugih za ovu moć.
U prošlom veku, Sjedinjene Države su kupile Aljasku od Rusije. U KSKSI veku, SAD će kupiti ceo Sibir, uključujući i sibirsku teritoriju između reke Jenisej na zapadu i Tihog okeana na istoku i granice Kine, između Severnog ledenog okeana na severu i Mongolije i Severne Koreje godine. Jug. Ove zemlje su dva puta veće od teritorije Sjedinjenih Država. Jutar zemlje biće kupljen za samo 1.000 dolara, a za ceo Sibir će SAD platiti 3 triliona dolara tokom 20 godina. Godišnja plaćanja iznosiće 200 miliona dolara, od čega će polovina biti potrošena na kupovinu robe u Sjedinjenim Državama.
Sibirci bi morali da se pokore stranom uticaju, dok SAD izgledaju lepše od azijskih suseda. Na kraju, Vladivostok je bliži Los Anđelesu nego Moskvi…
6. Za sve ove za nas najvažnije aktivnosti, daćemo monarhiju slovenskoj stoci pod maskom „demokratske tranzicije“. Svako u stadu će dobiti predsednika marioneta. I što više sjaja, buke, pumpe, to bolje! Monarhija je dobra u tom smislu što svu energiju mase usmerava u zvižduk. Monarh će odvratiti pažnju stada od našeg tajnog aktivnog rada na strukturisanju stanovništva po nama neophodnom sistemu. Predsednik je paravan, naizgled izabran narodnim glasanjem (a izborne procedure ćemo krivotvoriti tako da izgledaju tako da sve izgleda legitimno), a mi ćemo iza ovog paravana da radimo sve što je potrebno.
Predsednik će biti obdaren neograničenim ovlašćenjima. Promenama u najvišim činovima bezbednosnih agencija, ovaj predsednik će postavljati naše ljude na mesta u bezbednosnim agencijama. Vojska, sve agencije za nacionalnu bezbednost i sve vrste specijalnih snaga biće direktno potčinjeni predsedniku. A to znači da će oni biti podređeni nama. U rukama ćemo imati samo konce zakačene za ruke predsednika. I mi ćemo te konce povući onako kako je to neophodno za sprovođenje našeg grandioznog plana osvajanja svih plemena i kraljevstava, njihove potčinjenosti našoj superiornoj naciji, izabranoj od Boga Izraela.
Svetske rezerve industrijskih sirovina su iscrpljene, a do početka sledećeg milenijuma „zapadno društvo“ neće moći da zadrži sadašnji nivo potrošnje bez dopune iz novih izvora – kolonijalnih zemalja donatora. Dakle, naše težnje su sada usmerene na Rusiju sa dvostrukom svrhom: prvo – eliminisanje najmoćnije i nezavisne imperije, koja zauzima jednu šestinu zemlje. Drugi je sticanje njenog bogatstva, koje čini 60-70% ukupnih svetskih rezervi sirovina i 75-80% svetskih rezervi nafte i gasa koje su koncentrisane u Sibiru i kontinentalnom pojasu Arktičkog okeana.
Sledećeg milenijuma, „zapadno društvo” neće moći da zadrži sadašnji nivo potrošnje bez dopune iz novih izvora – kolonijalnih zemalja donatora. Dakle, naše težnje su sada usmerene na Rusiju sa dvostrukom svrhom: prvo – eliminisanje najmoćnije i nezavisne imperije, koja zauzima jednu šestinu zemlje. Drugi je sticanje njenog bogatstva, koje čini 60-70% ukupnih svetskih rezervi sirovina i 75-80% svetskih rezervi nafte i gasa koje su koncentrisane u Sibiru i kontinentalnom pojasu Arktičkog okeana.
2. Planeta je pod intenzivnim globalnim zagrevanjem. Pustinja se kreće ka severu brzinom od 10 km. godišnje, odvodnjavanje zemljišta je 25 m godišnje. Već danas su drevni centri sveta – Atina, Rim i, što je najvažnije, Jerusalim (Izrael) u zoni veštačkog navodnjavanja. Za 20 – 30 godina moraćemo da razmišljamo o premeštanju ogromnih masa civilizovanih nacija severno od njihovog sadašnjeg prebivališta. Do tada će Kuban, u Rostovskoj oblasti, i Ukrajina imati divnu suptropsku klimu, a sever Ukrajine će imati klimu Kavkaza.
Gledajući unazad u istoriju, mora se priznati da su ove zemlje drevne zemlje predaka jevrejske Hazarije, odnosno Izraela, koje su zauzele Kijevske Rusi (drevne države Rusije sa prestonicom u Kijevu) u desetom veku.
Sloveni su privremeni gosti na ovim zemljama i podležu iseljavanju. Vratićemo ovu teritoriju, i izgraditi Veliku Hazariju – jevrejsku državu – na ovim plodnim zemljama na isti način kao što smo pre 50 godina stvorili Izrael, istisnuvši Palestince. Izraelci će se delimično preseliti ovde, a mi ćemo slovensku stoku isterati daleko na sever, iza Moskve.
Postojaće mala severna teritorija, rezervat sa kompaktnim stanovništvom — rezervat, poput indijanskih rezervata u Americi.
...
- Izvor: https://justice4poland.com/2016/05/17/chabad-leader-m..

 

85

 

*   *

Нема коментара:

ФРЕСКЕ

ФРЕСКЕ
ПОСЛЕДЊИХ ВРЕМЕНА